De slimme truc van flex plek hengelo dat niemand bespreekt

Bent u op zoek naar meer informatie ofwel bezit u nog vragen aan een verschillende opties? Neem dan gerust contact op betreffende het WTC Twente. Ze helpen u met genoegen verder. Ga naar .

Er werken ruim 500 medewerkers in de creatieve sector en daarmee kan zijn CeeCee dé hotspot met Enschede juiste geraken. Behalve een inspirerende werkomgeving bestaan er talloze voorzieningen en kan zijn er volop bedrijvigheid.

Ondernemers die op speurtocht bestaan naar een klein privé kantoor ofwel ons flexplek beschikken over in Enschede niet zoveel keuze. Zo is er bijvoorbeeld aan een Wethouder Beversstraat 185 ruimte voor kleine- en middelgrote ondernemers die op zoek zijn naar een klein metrage kantoorruimte.

Op iLocate kunt u dan ook kosteloos uitkijken tot bedrijfspanden die te huur ofwel te koop staan. U vindt bij iLocate ons aanbod betreffende 119.532 beschikbare kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Te huur

Heb je verdere ruimte nodig? Vervolgens boek je een vergaderruimte voor een paar uur. Hoe jouw kan telefoneren in ons drukke omgeving? Verder er hebben we voor Spaces met gedacht – duik in één betreffende onze telefoon booths, om jouw gesprekken privé te behouden en anderen ook niet lastig te vallen.

Download Magazine In het magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meeste toffe kantoorpanden, laatste trends vanwege jouw kantoorinrichting en meeste originele bedrijven uit Holland. Win informatie in, profiteer betreffende een adviezen en doe inspiratie op!

215 m² Op dit bedrijventerrein Hogelucht te Wierden bieden we u in een bedrijfsverzamelgebouw een showroom aan voor de verhuur. Eventueel mag op een eerste v... Kantoorruimte

Hierdoor kan zijn er een vlotte doorstroming en bent u binnen enkele minuten op dit Centraal Station of in een binnenstad betreffende Enschede.

Hengelo kan zijn dit verkeers- en vervoersknooppunt betreffende een gewest Twente en dit ligt met een paar grote snelwegen: de A1 en de A35. Ook ligt het met ons internationaal spoorwegennet en juiste Twentekanaal.

Een vaste werkplek in de Ideeënboerderij is een veilige vaste werkplek. Je persoonlijk werkplek betreffende persoonlijk faciliteiten, desalniettemin immers in een open werkomgeving (dit geldt wegens al die werkplekken).

Zoekt u behulpzame feiten ofwel bezit u vragen aan een meerdere opties? Neem vervolgens rustig contact betreffende ons op en wij helpen u graag nader.

Jouw ontvangt via SKEPP meerdere voorstellen en gerichte huurprijzen. Naderhand is dit slechts een kwestie betreffende vergelijken en kiezen!

Bekijk de onderstaande foto’s om een indruk te oplopen betreffende het kantoorgebouw en een verschillende kantoorruimtes.

Ons business centrum biedt ruimte aan al die ondernemers met ons internationale scope en is een trots op de diversiteit met bedrijvigheid die we huisvesten. Hieronder vindt click here u ons totaalbeeld met al die ondernemers die voor ons weet gevestigd zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *